Välkommen!

Välkommen till vår blogg. Här publicerar vi bilder från när och fjärran när vi och våra vänner är ute och skärmflyger.

fredag 25 mars 2011

Branäs Fly Me 2011 (del 1)

Gott att vara i Branäs igen! Vi blev dock en något mindre trupp än väntat då tyvärr 2 piloter fått influensa och kunde inte hänga med. 

Prognosen var att det skulle blåsa upp runt lunch, så vi siktade att vara tidigt på Sysslebäck (väst starten). Promenaden ut dit var dock spännande och motionskrävande i den djupa snön =) 


Daniel blir överfallen av sin skärmsäck =)


Framme på starten är det välstampat - Tack till alla SFG:are som var här i feburari. Det är så gott som nollvindsstart som gäller!


 Johan är väldigt flygsugen så han satsar på att få ett härligt flyg i det goa vädret!


Men tyvärr så har han inte tagit någon deo på morgonen - och beslutar sig för att köra lite äkta grandoft istället - Välkommen till klubben Johan =)


Vi kör sedan bakväg in mot Norge mot Stöten (Sälen) där delar av gänget åker lite skidor i den väldigt hårda och bitande vinden - men riktigt bra skidåkning var det enligt grabbarna.


Vi avslutar kvällen med att göra helt fantastiska Tacos och Torbjörn satsar stort! =) Imorgon Lördag ser det ut att kunna bli riktigt bra förhållanden på Sysslebäck - vi hoppas på termik och många höjdmetrar över starten =)